Over ons

Een fijne woonomgeving
voor iedereen

Bij Fullerstone focussen we op de toekomst. We gaan voor projecten met een ziel, op een fijne locatie en met oog voor moderne technieken en uitstekend wooncomfort. We streven keer op keer naar onversneden woonplezier, zonder de betaalbaarheid uit het oog te verliezen. Een fijne woonomgeving voor iedereen haalbaar maken, is daarbij steeds het uitgangspunt.

Investeren laten renderen

Investeren in vastgoed blijft verstandig. Zeker als je kiest voor een hoogstaand en duurzaam project van Fullerstone. Goed gelegen locaties combineren we met een hoge afwerkingsgraad. Zo investeer je in vastgoed met een zeer mooi rendement, nu en in de toekomst. 

Al sinds 2012 een referentie in vooruitstrevende projecten

Al sinds 2012 realiseren we projecten waarin het heerlijk wonen is. Met zowel financiële, juridische als esthetische ervaring in de achterzak tekenen we projecten uit op maat van de toekomstige bewoners. Kwalitatief wonen voor iedereen haalbaar maken, vormt daarbij al meer dan 11 jaar onze drijfveer.

Focus op energiezuinigheid

Al onze projecten vertrekken vanuit een duurzaamheidsgedachte. Daarbij leggen we de focus op energiezuinigheid. Van doorgedreven isolatie tot warmtepompen, vloerverwarming en meer: jouw energieverbruik binnen de perken houden is onze drijfveer.